Elly de Glee

Mijn naam is Elly de Glee, ik ben werkzaam als accountmanager voor de uitleen van hulpmiddelen via de zorgverzekeraar. Ik ben jouw aanspreekpunt als het gaat om zorgvraagstukken waarbij hulpmiddelen nodig zijn en kan ook ondersteunen. Bij een blessure,  na een medische ingreep, bij thuisrevalidatie of door ziekte kan het zijn dat je tijdelijk een hulpmiddel nodig hebt. In de meeste gevallen kun je kosteloos een hulpmiddel lenen. De vergoeding loopt via jouw zorgverzekeraar. Sinds april 2021 kun je kleine hulpmiddelen zelf ophalen of retourneren bij Beleefstijlwinkel Salland in Wijhe. Deze samenwerking zorgt ervoor dat jouw hulpmiddel dichtbij beschikbaar is wanneer je dit nodig bent. De medewerkers van Beleefstijlwinkel Salland kunnen je adviseren welke hulpmiddelen je kosteloos kunt lenen.

Heb je interesse? Meld je aan via onze website:
beleefstijlsalland.nl/mijn-positieve-gezondheid-en-slapen

;

Kijk hier voor meer info over het thema slapen

Op afspraak zijn wij geopend van
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Vanwege de lockdown zijn we op zaterdag gesloten.