Klaas Jan Bolt

Klaas Jan Bolt is bedrijfskundige en daarnaast is hij chronisch geïnteresseerd in mensen en vernieuwing. Beiden combineert hij als ‘innovation connector’ in zijn passie voor slapen, en alles wat daarmee te maken heeft. In de Pillowtalks, die hij organiseert geeft hij zijn gasten een podium om te vertellen over hun ervaring, kennis of expertise op het gebied van slaap, en toebehoren. https://www.youtube.com/watch?v=jz9TRLYVfWk.

Het zijn inspirerende sessies die ook in het buitenland hun intrede doen! De primeur en extra editie bij Beleefstijl zorgadvieswinkel is op dinsdag 11 mei 2021 om 15.00 uur. ‘Je kunt hierbij  aanwezig zijn, als publiek, live of via beeld. Daarnaast komt Klaas Jan technologische zorgoplossingen demonstreren op dinsdag 13 april tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Uitleen is ook mogelijk.

Heb je interesse? Meld je aan via onze website:
beleefstijlsalland.nl/mijn-positieve-gezondheid-en-slapen

;

Kijk hier voor meer info over het thema slapen

Op afspraak zijn wij geopend van
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Vanwege de lockdown zijn we op zaterdag gesloten.