Lies Wigink

Mijn naam is Lies Wigink. In Heeten heb ik mijn eigen praktijk voor voetreflextherapie. In januari 2016 ben ik afgestudeerd als voetreflexplus therapeut.
De voetreflexplus wil zeggen dat de Chinese en de westerse technieken worden gecombineerd. Door verschillende oorzaken zoals stress, verdriet, vermoeidheid kan het lichaam uit balans raken. Er ontstaan blokkades waardoor je klachten kunt krijgen. Zo ook klachten rondom slapen. Door middel van voetreflexmassage kunnen deze blokkades verminderd of opgeheven worden. Voor meer informatie, maak een afspraak op 4 mei in de zorgadvieswinkel Beleefstijl Salland in Wijhe.

Heb je interesse? Meld je aan via onze website:
beleefstijlsalland.nl/mijn-positieve-gezondheid-en-slapen

;

Kijk hier voor meer info over het thema slapen

Op afspraak zijn wij geopend van
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Vanwege de lockdown zijn we op zaterdag gesloten.