Mia Nijland

Mia Nijland werkt als orthopedagoog en zorgondernemer meer dan 35 jaar in de zorg. Haar expertise is complexe zorg in combinatie met kwaliteit van leven voor alle betrokkenen. Met de Zorgadvieswinkel Beleefstijl Salland in Wijhe, zet Mia een stap verder op weg naar meer mensgerichte – en toegankelijke zorg in de eigen omgeving van mensen.  Mensen bewegen om tijdig hulp te zoeken en mogelijke taboes te doorbreken. Vanuit een holistische benadering en de nadruk op eigen veerkracht, krijg je als klant aandacht en een luisterend oor geboden. Jouw verhaal staat centraal. Daarnaast kun je er terecht voor, inspiratie, informatie, ontmoeting, grote en kleine vragen op het gebied van zorg, advies, positieve gezondheid tools, technologische zorgoplossingen, hulpmiddelen en opdoen van kennis. Met de positieve gezondheid check, leg je de bodem voor meer regie over je eigen leven.  

Heb je interesse? Meld je aan via onze website:
beleefstijlsalland.nl/mijn-positieve-gezondheid-en-slapen

;

Kijk hier voor meer info over het thema slapen

Op afspraak zijn wij geopend van
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Vanwege de lockdown zijn we op zaterdag gesloten.