Stephanie Supprian

Mijn naam is Stephanie Suppprian, diëtist sinds 2008 en eigenaar van Diëtistenpraktijk Salus. Gezond leven voor iedereen bereikbaar maken is een van de redenen om in 2011 mijn eigen praktijk op te zetten. Toen ik 7,5 jaar geleden overspannen raakte ondervond ikzelf hoe belangrijk goed en gezond eten is. Ik herstelde door beter te letten op wat ik at, meer te bewegen en beter te ontspannen. Dat gun ik jou ook. Mijn adviezen zijn praktisch, menselijk en haalbaar. Het geeft mij energie als ik mensen kan helpen om weer vertrouwen in zichzelf en in hun lichaam te krijgen.

Heb je interesse? Meld je aan via onze website:
beleefstijlsalland.nl/mijn-positieve-gezondheid-en-slapen

;

Kijk hier voor meer info over het thema slapen

Op afspraak zijn wij geopend van
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Vanwege de lockdown zijn we op zaterdag gesloten.