Bianca van Aefst

Bianca van Aefst is slaap -en psychosomatisch oefentherapeut.  Ze werkt al meer dan 25 jaar met spanning en stressklachten. Tijdens de behandelingen van de slaapoefentherapie wordt er uitleg gegeven over de slaap en richt de behandeling zich op het doorbreken van de vicieuze cirkel door zowel de oorzakelijke als de standhoudende factoren aan te pakken.  Bianca geeft praktisch handvatten in ontspanning, ademhaling, gedachtenstop en focus oefeningen om mentaal en fysiek tot rust te komen. Verder komen cognitieve gedragsvaardigheden aan de orde om grip op eigen denken en handelen te krijgen.

Heb je interesse? Meld je aan via onze website:
beleefstijlsalland.nl/mijn-positieve-gezondheid-en-slapen

;

Kijk hier voor meer info over het thema slapen

Op afspraak zijn wij geopend van
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Vanwege de lockdown zijn we op zaterdag gesloten.