Kom eens langs

Beleefstijl heeft haar roots in Salland en daar is nu ons kantoor gevestigd.  In september 2022 opent Zorgadvieswinkel Beleefstijl Twente haar deuren, in het voormalige klooster ‘De Zwanenhof’ in Zenderen. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan Beleefstijl Twente. We zijn voor iedereen goed en veilig toegankelijk met een ruime opstelling en een aangepast toilet. Je kunt ook gebruik maken van onze bedbox voor gehandicapte kinderen.

Bereikbaarheid

Wij zijn makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren vlak bij onze winkel.

De Zwanenhof is gelegen in het Twentse Coulissenlandschap, een prachtige locatie in Zenderen wat behoort tot de gemeente Borne. We zijn makkelijk te bereiken met de auto door de nabijgelegen snelwegen A1 en A35. Ook met het openbaar vervoer is de Zwanenhof prima te bereiken, de buurtbus Borne stopt voor de deur!  De buurtbus rijdt van dinsdag t/m zaterdag om het half uur. De eerste bus gaat om 9:10 en de laatste bus van de Zwanenhof naar het station gaat om 16:40.

 

Zorgadvieswinkel Beleefstijl Twente

Met ingang van september 2022

Retraitehuis De Zwanenhof
Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen

 

Plan je bezoek

Kom je van ver? Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben?
Plan je bezoek en bel of mail ons voor een afspraak.

Telefoon  06 2367 9393
Mail ons kantoor info@beleefstijlsalland.nl

 

Openingstijden

dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

PS. In 2023 gaat Zorgadvieswinkel Beleefstijl De Fryske Marren van start in Friesland. Zo wordt onze regionale focus stap voor stap vergroot.

In de Zorgadvieswinkel Beleefstijl Twente bepaal je zelf wat jij wil veranderen.

Stuur ons een berichtje en we bellen terug

Voorbeelden uit de praktijk

Saar leek gezond, maar is ernstig meervoudig beperkt

Saar leek gezond, maar is ernstig meervoudig beperkt

De ouders van Saar zijn de wanhoop nabij. Ze zijn de gelukkigste mensen op aarde als Saar geboren wordt. Dit prachtige meisje hoort bij hen! Het is ook best wennen met hun eerste kindje, alles is nieuw voor hen in ‘babyland’. Voordat Saar geboren werd hebben ze goed...

Freek is werkloos, sociaal geïsoleerd en een beetje anders

Freek is werkloos, sociaal geïsoleerd en een beetje anders

Freek en zijn ouders weten niet meer hoe het verder moet. Freek heeft zijn MBO afgerond, maar weet niet of deze richting bij hem past. Hij weet ook niet wat wel bij hem past. Het lukt niet om een baan te vinden en Freek ziet er tegenop. Tijdens zijn stages heeft hij...