Beleefstijl zorgadvieswinkel

Waar bijzonder leven gewoon wordt

Ook als je een (intensieve) zorgvraag hebt wil je gewoon een goed leven hebben. Net als de mensen om jou heen. Wij vinden dat niet meer dan logisch. Hoe een goed leven eruitziet is voor iedereen anders. In onze breed georiënteerde Zorgadvieswinkel bepaal jij zelf wat voor jou van waarde is.

Geef het kerstpakket ‘Mijn positieve gezondheid’ cadeau!

Op zoek naar een uniek sint- of kerstgeschenk voor familie, vrienden, relaties of personeel? Bestel dan bij ons het pakket ‘Mijn positieve gezondheid’, want gezondheid gunnen we toch iedereen? 

Wij zijn er voor iedereen

Beleefstijl Salland is een unieke Zorgadvieswinkel voor kinderen en volwassenen met een (intensieve) zorgvraag en de mensen om hen heen. Wij zijn er voor het hele gezin, maar ook voor andere mensen die betrokken zijn. Denk aan familie, professionals, PGB’ers, mantelzorgers en vrijwilligers. Ook als je (nog) niet met zorg te maken hebt kun je bij ons terecht, met of zonder vraag. Voel je welkom als je nieuwsgierig bent, je verhaal kwijt wil bij een kop koffie, gewoon eens wil sparren of op zoek bent naar informatie. Alles kan.

Wat mag je van ons verwachten

Dat we goed luisteren en er voor je zijn. Welke vraag of wens je ook hebt. En dat wij op basis van gelijkwaardigheid samen werken aan wat jij belangrijk vindt. Lees meer over wat wij doen.

Beleefstijl Salland de eerste zorgadvieswinkel van Nederland
Beleefstijl Salland zorg advieswinkel voor ouders

Positieve gezondheid

In de zorg focussen we vaak op klachten en gezondheidsproblemen. Ons uitgangspunt is jouw Positieve Gezondheid. Wij leggen de nadruk op jouw veerkracht en wat jij zelf het liefst zou willen veranderen voor een betekenisvol leven.

Kwaliteit
van leven

Dagelijks

functioneren

Lichaamsfuncties

Mentaal

welbevinden

Zingeving

Meedoen

Goede zorg en eigen regie met E-health

Met E-health kun je effectief elektronisch communiceren met hulpverleners, maar het biedt ook mogelijkheden voor beweegtechnologie. Bij ons vind je alle informatie

Voorbeelden uit de praktijk

Saar leek gezond, maar is ernstig meervoudig beperkt

Saar leek gezond, maar is ernstig meervoudig beperkt

De ouders van Saar zijn de wanhoop nabij. Ze zijn de gelukkigste mensen op aarde als Saar geboren wordt. Dit prachtige meisje hoort bij hen! Het is ook best wennen met hun eerste kindje, alles is nieuw voor hen in ‘babyland’. Voordat Saar geboren werd hebben ze goed...

Freek is werkloos, sociaal geïsoleerd en een beetje anders

Freek is werkloos, sociaal geïsoleerd en een beetje anders

Freek en zijn ouders weten niet meer hoe het verder moet. Freek heeft zijn MBO afgerond, maar weet niet of deze richting bij hem past. Hij weet ook niet wat wel bij hem past. Het lukt niet om een baan te vinden en Freek ziet er tegenop. Tijdens zijn stages heeft hij...